О пројекту
Вести
Услуга помоћи у кући
Медијатека
Центар знања
Контакт


10. фебруар 2015.
Рекордна видљивост нашег пројекта у медијима


Током претходног месеца остварена је изузетно добра медијска видљивост пројекта ”Развој свеобухватног система подршке самосталном живљењу у заједници у Централној Србији” – медијски прилози су обајвљени на практично свим типовима медија: на националном јавном сервису и на локалној ТВ станици, у радио програму РТС, на бројним интернет порталима и у штампи.

Имали смо петностминутну репортажу на РТС1 у централном термину током Божићног ручка, затим 15 минутно гостовање у јутрањем програм РТС Радио БГ, постављање вести на бројним интернет порталима (евидентирали смо 12 међу којима и РТС и Б92), те приказ у Вечерњим новостима и бројним другим националним новинама.

Делегација Европске уније у Републици Србији такође је објавила приказ услуга и реакције корисника на нашем пројекту на свом порталу у оквиру категорије ‘’најуспешније пројектне приче’’.

Поред тога, партнери у Ћићевцу су имали дуготрајни прилог на локалној ТВ на коме је потврђена посвећеност подршци особама са интелектуланим и менталним сметњама од стране Општине Ћићевац и Црвеног крста као пружоца услуга.

Неке од медијских прилога можете погледати у нашој видео галерији.

<<< повратак на страну вести